Blog de Foment Formació

Conocimientos de SAP
21 Jul 2014

Conocimientos de SAP

/
Publicado Por
/
Comentarios0
/
Etiquetas,

Moltes empreses demanen en les entrevistes de treball que el futur treballador tingui coneixements de SAP. Però si no s’ha treballat en una empresa que ja el tingués instal·lat com a eina de gestió és molt difícil conèixer aquest entorn.

A Foment Formació vam detectar aquesta necessitat. Sabem que moltes persones són rebutjades en algunes entrevistes per no saber com funciona aquesta eina de gestió empresarial. Per cobrir aquesta mancança vàrem crear el curs d’Introducció a SAP per adquirir els coneixements bàsics de l’eina.  Ja portem quinze edicions fetes i ja publicada a la web la setzena edició.

SAP (System, Applications, Products in Data Processing) és un sistema informàtic que es basa en un conjunt de mòduls integrats, que engloben la majoria d’aspectes de l’administració general d’una empresa.

En les 24 hores que dura el curs es dóna una visió general dels diferents mòduls que composen el SAP i sobretot sempre navegant per l’entorn informàtic. És per això que es demana a l’alumne un coneixement bàsic d’informàtica per accedir-hi.

Els professors que imparteixen el curs són consultors de SAP, per tant són experts en la matèria i hi treballen amb l’entorn.

Estudiants que heu obtingut una titulació universitària , aturats que busqueu feina o persones que voleu optar per una feina millor, teniu l’oportunitat de fer el curs amb nosaltres i aprendre el sistema SAP i d’aquesta manera explotar totes les seves possibilitats.

A que espereu en adquirir coneixements de l’entorn SAP i actualitzar el vostre currículum?

T’hi animes?

#impulsalatevaformació

5/5 - (1 voto)
5/5 - (1 voto)

Dejar un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.